EA SPORTS FIFA MANAGER 14 Forum: How to play in Windowed mode - EA SPORTS FIFA MANAGER 14 Forum

Seite 1 von 1
  • Kein neues Thema möglich
  • Antworten nicht möglich

How to play in Windowed mode

#1 Mitglied ist offline   Andrew 

  • Managerlevel 0
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 37
  • Registriert: 02. January 2010

Geschrieben 09. January 2010 - 06:37

Hi, i have been wondering how to play in windowed mode. I did it on Fifa manager 09, wonderng how to do it on fifa manager 10?
0

#2 Mitglied ist offline   chronic187 

  • Managerlevel 0
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 1
  • Registriert: 11. January 2010

Geschrieben 11. January 2010 - 03:03

Beitrag anzeigenAndrew sagte am 09.01.2010 - 5:37:

Hi, i have been wondering how to play in windowed mode. I did it on Fifa manager 09, wonderng how to do it on fifa manager 10?


Anyone know this ?
0

#3 Mitglied ist offline   Sarakin 

  • böser Frischling
  • Gruppe: Moderator
  • Beiträge: 5182
  • Registriert: 22. October 2008
  • Gender:Male

Geschrieben 11. January 2010 - 08:53

Just put the line WINDOWED=1 in the user.ini in your FM10 folder in the "My Documents" directory.
~ Uns fällt auf, was nicht funktioniert. Was funktioniert, fällt uns nicht auf. - Douglas Adams ~
Eingefügtes Bild
~ How can I glare into these eyes and then not stab them? ~
0

#4 Mitglied ist offline   Andrew 

  • Managerlevel 0
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 37
  • Registriert: 02. January 2010

Geschrieben 11. January 2010 - 09:31

Beitrag anzeigenSarakin sagte am 11.01.2010 - 8:53:

Just put the line WINDOWED=1 in the user.ini in your FM10 folder in the "My Documents" directory.


How do I change the size of the window?
0

#5 Mitglied ist offline   theMenace 

  • Managerlevel 6
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 2590
  • Registriert: 23. October 2008
  • Gender:Male

Geschrieben 11. January 2010 - 10:11

Beitrag anzeigenAndrew sagte am 11.01.2010 - 9:31:

How do I change the size of the window?


Change the resolution within the game, the window is always as large as the game's resolution.

Maybe depending on your operating system, you can anyway resize the window just normally, but this distorts the game.
Posted Image
0

#6 Mitglied ist offline   Andrew 

  • Managerlevel 0
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 37
  • Registriert: 02. January 2010

Geschrieben 11. January 2010 - 10:34

Beitrag anzeigentheMenace sagte am 11.01.2010 - 10:11:

Change the resolution within the game, the window is always as large as the game's resolution.

Maybe depending on your operating system, you can anyway resize the window just normally, but this distorts the game.


I have w7 which does not allow me to resize. My mouse stays within the game and cannot get to the bar.
0

#7 Mitglied ist offline   theMenace 

  • Managerlevel 6
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 2590
  • Registriert: 23. October 2008
  • Gender:Male

Geschrieben 11. January 2010 - 11:51

Win7 is not officially supported by FM10 at all (neither is the Window mode generally). But changing the resolution within the game does work?
Posted Image
0

#8 Mitglied ist offline   Andrew 

  • Managerlevel 0
  • Gruppe: User
  • Beiträge: 37
  • Registriert: 02. January 2010

Geschrieben 12. January 2010 - 05:58

Beitrag anzeigentheMenace sagte am 11.01.2010 - 11:51:

Win7 is not officially supported by FM10 at all (neither is the Window mode generally). But changing the resolution within the game does work?



Yes it does work, but, not like it did on FM09. For example, you could move the mouse outside of the window, you could press alt tab and it does not take 2-3 seconds to switch off.
0

Dieses Thema teilen:


Seite 1 von 1
  • Kein neues Thema möglich
  • Antworten nicht möglich

1 Besucher lesen dieses Thema
Mitglieder: 0, Gäste: 1, unsichtbare Mitglieder: 0